انتقال صدای خوب در مداحی

سایت کربلایی حسن توزی بندر گناوه

هنگام روضه خواندن فاصله ی دهان خود را با میکروفن رعایت کنید و سعی کنید از فضای دهان بخوانید، مخصوصاً هنگام اوج روضه خوانی، تا بتوانید صدای خوبی را منتقل کنید..... نکته ی دیگری که باید به آن توجه کامل

انتقال صدای خوب در مداحی

نویسنده ی این مطلب: سایت کربلایی حسن توزی
تاریخ ارسال مطلب: شنبه 28 فروردین 1395
مطلب در موضوعاتآموزش مداحی ، انواع صدا ،
انتقال صدای خوب در مداحی

هنگام روضه خواندن فاصله ی دهان خود را با میکروفن رعایت کنید و سعی کنید از فضای دهان بخوانید، مخصوصاً هنگام اوج روضه خوانی، تا بتوانید صدای خوبی را منتقل کنید.....
نکته ی دیگری که باید به آن توجه کامل داشته باشید این است که نفس کشیدن شما در بین خواندن صحیح و به جا باشد. چون نفس صحیح صدا را دلنشین تر می کند.
پس هر گاه در بین خواندن با کمبود نفس مواجه شدید، در جایی مناسب مکث کنید و در حالیکه دهان بسته باشد، آرام و بدون صدا نفس بکشید. این طریق نفس کشیدن به نفس مخفی معروف است. در این صورت نه آهنگ شما خراب می شود و نه مستمعین متوجه نفس کشیدن شما می شوند.
و اما اگر خواستید در هنگام خواندن، از صدای بَم وارد صدای زیر شوید، صدای زیر را طولانی نکنید، چون هم حُزنِ صدا را کم می کند و هم به تارهای صوتی شما صدمه وارد می شود و کیفیّت صدایتان پائین می آید. البته خود شما در هنگام خواندن متوجه این موضوع نمی شوید و فقط احساس خستگی در حنجره می کنید.

ارسال دیدگاه

کد امنیتی رفرش